Elhelyezkedés

A Marina Bay Residence 2 a XIII. kerület legszebb részén, közvetlenül a Duna mentén, az öböl partján, mégis központi, frekventált területen helyezkedik el. Itt a többhektáros, a mindennapos rekreációnak teret bitosító folyóparti sétányok és gondozott közpark ölelésében nincs átmenő forgalom.

A konyhájáról és a kellemes atmoszférájú vendégteréről ismert yacht klub, a játszóterek, a sportpályák, a zöld környezet, a csend, a friss levegő, az egyedülálló dunai panoráma mind-mind a duna-parti luxus ingatlant keresők, az itt élők felhőtlen kikapcsolódását szolgálják.

A környék kitűnő infrastruktúrájának köszönhetően minden eladó lakástól gyalogos távolságra elérhetőek a legfontosabb szolgáltatások, úgy mint iskola, óvoda, gyógyszertár, egészségügyi ellátás, bevásárlóközpont, éttermek, fitness, életmód, szépségápolási szolgáltatások.

A pár utcányira található Váci úton minden belvárosi kerület könnyen és gyorsan elérhető. Az M0-ás autóút közelségének köszönhetően az agglomeráció, illetve a vidéki települések a forgalmas úthálózatokat elkerülve, a lehető leggyorsabban közelíthetők meg.

A Marina Baytől pár perces sétával elérhetők a jó forgalmi kapcsolatokkal rendelkező 105, 115, 15, 26-os számú buszjáratok, az M3-as metró és a D11, D12-es hajóállomás is.