A projekt

Az ikonikus fővárosi lakóingatlan-fejlesztéseiről ismert Autóker Holding Zrt. bemutatja legújabb öbölparti beruházását, a Duna parti Marina Bay Residence 2-t, amelynek a prémium szegmens igényeire szabott 40 exkluzív lakása a kompromisszummentes luxus iránt elkötelezettek autentikus választása.

Épület tulajdonságai

A Promega Építész Iroda és a S.I.A.H. Architects nemzetközi tervezőcsapat közreműködésével megalkotott neomodern megjelenésű épületben helyezkednek majd el a Dunai panorámás eladó lakások, ahol a lakók maximális kényelmét a smarthome funkcióval ellátott, egyedileg szabályozható és programozható padlófűtés és légkondicionálás, valamint kiváló minőségű, a bel- és kültér komfortos kapcsolatát biztosító akadálymentesített, emelő-toló funkcióval ellátott, nagy üvegfelületű alumínium nyílászárók szolgálják. A prémium anyagfelhasználású és gondosan megtervezett ergonomikus otthonok egyedülálló, 3 métert meghaladó impozáns belvilággal készülnek. A környezettudatosság jegyében az újépítésű ingatlanok hűtését és fűtését megújuló energia hasznosításával biztosítjuk, valamint a kor szelleméhez igazodva elektromosautó-töltőhelyeket alakítunk ki az épület 2 szintes, biciklitárolóval is ellátott, őrzött és temperált parkolójában. A lakók maradéktalan biztonságát pedig a központi kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat garantálja majd a hét minden napján.

A dinamikus külső

Belső térformálás

Szolgáltatások

A dinamikus külső

A neomodern épület izgalmas tömegformálása, lépcsőzetes elrendezése, homlokzaton túlnyúló fehér szegélye ergonomikus lakásoknak és nagyvonalú, örökpanorámás, tágas teraszoknak ad otthont. A minden részletében kifinomultságot sugárzó épület a legkorszerűbb és egyeben időtálló, prémium minőségű anyagok felhasználásával készül.

Az épület egész homlokzatát világos belső tereket eredményező, hatalmas üvegfelületek tagolják. A légiesen körbefutó üvegkorlátoknak köszönhetően pedig háborítatlanul élvezhető a festői Dunára és a Budai-hegyekre néző panoráma.

Belső térformálás

Az impozáns, 3 métert meghaladó belmagasságú, délnyugati fekvésű, napfényes lakások a változatos vevői igényekhez igazodva többféle méretben és rugalmas alaprajzi kialakítással készülnek.

A több hálószobás, belső terekből is rendkívüli panorámájú, duplakomfortos, en-suite fürdőszobával is ellátott lakások alaprajzi kialakítása a maximális exkluzivitás szem előtt tartásával került megtervezésre.

A kisebb, kompakt és közepes méretű lakások is, az átgondolt tervezésnek köszönhetően, kényelmes és teljes értékű otthont biztosítanak majd, luxus körülmények között, leendő tulajdonosaiknak.

Az épület legfelső szintjein lélegzetelállító panorámájú, egyedülálló ergonómiájú, minden luxust magába foglaló, széles teraszokkal, medencés penthouse lakások kaptak helyet.

A szigorú minőségi sztenderdek alapján kiválasztott prémium belső anyagfelhasználás és az egyedi dizájn szerint megvalósított gépesített konyhabútor és fürdőszoba-szekrények pedig tökéletesen illeszkednek a rendkívüli adottságú környezet képviselte harmóniába.

Szolgáltatások

Az épület fotocellás bejárati ajtón keresztül megközelíthető grandiózus belső fogadó terében kapott helyet az ötcsillagos szállodák hangulatát idéző elegáns enteriőr vendégváró fotelekkel, exkluzív recepciós pulttal és impozáns belsőépítészeti megoldásokkal. A lakók és vendégeik maximális kényelmét és biztonságát 24 órás portaszolgálat és térfigyelő kamerarendszer garantálja a hét minden napján.

Vevőink részére igény szerint teljeskörű belsőépítészeti tanácsadással is szolgálunk.

Műszaki leírás

Épületszerkezetek

Nyilászárók

Felületképzés

Szaniterek

Konyhabútor

Tárolás, teremgarázs

Gépészeti rendszerek

Elektromos hálózat

Épületszerkezetek

 • Monolit vasbeton vázszerkezet
 • 15/20 cm hőszigeteléssel ellátott korszerű vázkerámia kitöltő falazat
 • Silka vagy azzal egyenértékű fokozottan hanggátló lakáselválasztó falak
 • Vázkerámia válaszfal-szerkezetek

Nyilászárók

 • Korszerű, fix, emelő-toló kialakítású, akadálymentesített alumínium szerkezetű, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátott teraszajtók és bukó-nyíló típusú ablakszerkezetek
 • Exkluzív megjelenésű, 2,4 m magas, fokozottan hang- és hőszigetelt, több ponton záródó, MABISZ biztosított és tűzvédelmileg ellenőrzött biztonsági bejárati ajtók
 • Rétegelt lemezből készült kerettel, megerősített, furatolt faforgácsbetéttel ellátott, vagy ezzel egyenértékű kivitelben készült elegáns belső ajtók

Felületképzés

 • Közös terekben exkluzív hidegburkolatok, kő-, kerámia- vagy márványlapok
 • A lakások vizes helyiségeiben elegáns nagyméretű kerámialapok, illetve prémium vinyl burkolat
 • A lakóhelyiségekben padlófűtéssel kompatibilis I. osztályú melegburkolat
 • Erkélyeken, teraszokon időtálló deck- vagy kőburkolat

Szaniterek

 • Prémium kategóriájú porcelán mosdókagylók és kézmosók
 • Fürdőszobákban vonalmenti összefolyóval kialakított, egyedi, épített zuhanyfülke illetve komfortos kiegészítőkkel ellátott akrilkád
 • Rejtett tartályos kivitelű, konzolos vagy lábon álló porcelán WC csésze
 • Falba süllyesztett kivitelű, krómozott keverőszelepes, kerámiabetéttel ellátott csaptelepek

Konyhabútor

 • A lakás alaprajzi adottságaihoz igazított méretű és elrendezésű, egyedi tervezésű, prémium anyagfelhasználású konyhaszigetes vagy nyomvonalszerű teljeskörűen gépesített kialakítás

Tárolás, teremgarázs

Az épület alatt két szinten könnyen megközelíthető, komfortos parkolóhelyeket kínáló, őrzött teremgarázs és a lakásokhoz tartozó privát tárolók kaptak helyet.

A -1. szinten a kerékpárok tárolása zárható helyiségben biztosított.

A kor szelleméhez igazodva az elektromos autók töltése parkolóhelyenként igényelhető

Gépészeti rendszerek

 • A lakások mindegyike teljeskörű, helyiségenként szabályozható fűtése-hűtése és használati melegvíz ellátása zöld energia hasznosításával, központilag kerül kialakításra.
 • A minden lakóhelyiségre kiterjedő, egyedileg szabályozható légkondicionáló rendszer a lakások alapfelszereltségének része
 • A lakások fűtés-hűtési rendszere bővíthető smarthome funkcióval ellátott, szabályozható kivitelben készül
 • A lakások fűtő-hűtőenergia, valamint használati meleg- és hidegvíz fogyasztásának mérése egyedi hőmennyiségmérőkkel történik.

Elektromos hálózat

 • GIRA vagy azzal egyenértékű prémium szerelvényekkel ellátott, okosotthon vezérléshez előkészített elektromos hálózat
 • Minden lakóhelyiségben biztosított az internet és TV-csatlakozási lehetőség
 • A földszinti lakások vagyonvédelmi kültéri kamerarendszerrel ellátottak
 • A portaszolgálatra is beköthető, GPRS alapú riasztórendszer-előkészítés a lakások alapfelszereltségének része
 • A portaszolgálattal, illetve az érkező vendégekkel videó-kaputelefon rendszeren keresztül biztosított a két irányú kommunikáció