Rólunk írták…

A Menedzsment Fórum (mfor.hu) – sok más mértékadó hírportál mellett – az alábbi írást közölte le a Marina Bay Residence 2-ről.


„Valódi luxust ígér a Duna-parti Marina Bay – mutatjuk, milyen lesz

Az Autóker Holding Zrt. megkezdte legújabb 40 exkluzív Duna-parti lakásának értékesítését, így hamarosan újabb ütemmel folytatódik a prémium szegmens igényeire szabott öbölparti beruházás, a Marina Bay Residence 2.

A felső kategóriás lakóingatlanok iránt megnövekedett keresletre adott válaszként az Autóker Holding tavaly nyáron kezdte meg a Marina Bay 48 lakásos első ütemének építését. Az öbölparti telken felépülő, délnyugati tájolású, a dunai és budai hegyekre néző nagy teraszos, örökpanorámás lakások többsége már elkelt, a még jelenleg elérhető pár rendkívüli adottságú lakás pedig hamarosan költözhető is.

 

A Marina Bay Residence elnyerte „Az év pesti lakóprojektje” címet – a legfeljebb 110 lakásos kategóriában – a Portfolio által szervezett Lakás 2017 Kiállítás és Vásáron.

Az egyedülálló luxust kínáló lakások iránt továbbra is fokozott érdeklődés mutatkozik mind a hazai, mind a külföldi vásárlók részéről, így az Autóker Holding elindította a Marina Part legújabb ütemének, a 40 exkluzív lakást kínáló Marina Bay Residence 2 értékesítését is. Az újabb épület kivitelezése 2018 első negyedévében indul, az első lakók pedig már 2019 nyarán beköltözhetnek a jövő és minőség szövetségében született új otthonaikba.

 

„A prémium szegmens igényeire szabott, exkluzív lakásaink a kompromisszummentes luxus iránt elkötelezettek autentikus választása. A Promega Építész Iroda és a S.I.A.H. Architects nemzetközi tervezőcsapat közreműködésével megalkotott neomodern megjelenésű épületben a lakók maximális kényelmét szolgálja majd a smarthome funkcióval ellátott egyedileg szabályozható és programozható padlófűtés és légkondicionálás, valamint kiváló minőségű, bel- és kültér komfortos kapcsolatát biztosító akadálymentesített, emelő-toló funkcióval ellátott, nagy üvegfelületű alumínium nyílászárók. A prémium anyag felhasználású és a gondosan megtervezett ergonomikus otthonok egyedülálló 3 métert meghaladó impozáns belvilággal készülnek. A környezettudatosság jegyében a lakások hűtését és fűtését megújuló energia hasznosításával biztosítjuk, valamint a kor szelleméhez igazodva elektromosautó-töltőhelyek is kialakításra kerülnek majd az épület 2 szintes, biciklitárolóval is ellátott őrzött, és temperált parkolójában. A lakók maradéktalan biztonságát pedig a központi kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat garantálja majd a hét minden napján.” – összegzi az egyedülálló adottságú fejlesztés főbb jellemzőit Szigeti Csúcs Balázs, az Autóker Holding Zrt. vezetője.

 

„Az új építésű lakások iránt továbbra is erős kereslet mutatkozik, mind a befektetési szándékkal nézelődők, mind a saját otthont keresők részéről. Azonban a kínálat dinamikus bővülése ellenére a vásárlók továbbra is nehéz helyzetben vannak, ha a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő, luxus adottságokkal is rendelkező, magas hozammal és értéknövekedéssel kecsegtető lakóingatlant szeretnének vásárolni, ráadásul egy megbízható ingatlanfejlesztőtől. A jelenlegi piaci környezetben különösen fontos, hogy a lakáskeresők több lábon álló, erős pénzügyi háttérrel rendelkező, számos sikeres, referencia értékű fejlesztést maga mögött tudó építtetőtől vásároljanak, aki hiteles tud maradni mind a megvalósítás kapcsán vállalt ígéreteiben, mind a minőségi garanciáiban. A többszörösen díjnyertes Autóker Holding Zrt. több mint 15 éves ingatlanfejlesztői tapasztalattal rendelkezik, beruházásaink minőségét és egyben értékállóságát, illetve progresszív értéknövekedését több ezer elégedett ügyfelünk tanúsítja” – kommentálta az újabb ütem elindítását Szigeti Csúcs Balázs a cégcsoport irányításáért felelős vezetője.”